Releases
Stussy Huarache

Release Dato: 18. februar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1381-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 1991 designede Tinker Hatfield, Hiroshi Fujiwara and Mark Parker en af den mest populære runners Nikes historie. I dag, 30 år efter, kan vi se tilbage på en lange række exceptionelle releases af flotte colorways og collabs. De collabs der har været blandt de flotteste og mest populære, har været collabs lavet med Stüssy, der har haft en forkærlighed for de forskellige Huarache modeller. Derfor forventede mange da også, at Nike ville, i forbindelse med skoens 30-års jubilæum, inddrage Stüssy på den ene eller anden måde, og det har de selvfølgelig gjort. Derfor kan vi  nu se frem til rereleaset af den ikoniske Stüssy x Nike Air Huarache Desert Oak.

Oprindeligt udkom skoen tilbage i 2000 i forbindelse med Nike og Stüssys Huarache Project, der blev styret af Fraser Cooke fra Nike og Michael Kopelman fra Stüssy, og skoen var det første collab mellem de to brands. De to herre kendte hinanden utrolig godt fra tidligere, hvilket også afspejlede sig i dette collab, der endte med at blive en af de mest komplette og flotte collabs i Nikes 57 år lange historie. Selvom skoen lignede sig selv og der ikke var ændret ved det overordnede design, havde man alligevel lavet en markant ændring i form af at erstatte læderet med suede, der giver skoen et helt andet udtryk. Selve skoens overdel er lavet i en kombination af jordfarver, qua navnet, der tæller en række nuancer af brun, grøn og beige. Sueden på skoens overdel er lavet i en brun farve, der skiller sig markant ud fra baggrund og sokken, der er lavet i lys brun og beige, hvilket også gælder for skoens midtersål. Skoens heel strap er lavet i reed, en mørk og jordagtig grøn farve, der også bruges på ydersålen, hvor den heel strappens transparent del er farvet i en lys brun.

Denne var dog ikke den eneste colorway der udsprang af Nike og Stüssys collab fra 2000, hvor vi dengang også så en Dark Olive colorway. Vi ved endnu ikke, om den colorway også får sit rerelease i år, men tiden er uden tvivl til det. Imens vi venter på mere information, skal du sidde klar den 18. februar, hvor Stüssy x Nike Air Huarache Desert Oak udkommer på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med kommende releases af Huaraches og andre sneakers. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.