Upcoming
Huarache Sort Hvid

Release Dato: 11. juni 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1068-001
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Som vi så det med Nikes Dunk-modeller og adidas’ Superstar, så gør brands meget ud af det, når deres ikoniske modeller har jubilæum. Derfor kom det ikke som den helt store overraskelse, da Nike startede året med at lancere en gengivelse af et collab med Stüssy, der selvfølgelig omhandlede deres Huarache-model, der i år har sit 30-års jubilæum. Siden februar har Nike så lanceret en lang række af ikoniske colorways, men hypen omkring sneakeren er aldrig rigtig blevet til noget. Om det er fordi skoen har et specielt udseende, ved vi ikke, men vi er på mange måder uforstående, da det er en af brandets mest ikoniske sneakers.

Derfor ser vi også frem til det kommende release af den nye Nike Air Huarache Black/White, der måske kan være med til at vende op og ned på tingene. Man kan nemlig sjældent gøre meget forkert med de to farver, da de altid passer sammen, hvilket også gælder i dette tilfælde. Idéen bag den nye Huarache har været at farve sokdelen sort og lave de overliggende materiale i hvid læder og suede. Sueden bruges som det beskyttede element på skoens front, hvor det hvide læder bruger på panelet omkring foden. Derudover er skoen udstyret med en strop lavet i sort TPU, hvor delen omkring hælen er lavet i en transparent hvid farve. Ligesom resten af de overliggende paneler, så er baggrunden til skoens logo også lavet i hvid og udstyret med sort tekst.

Hvis du vil have fingrene i den nye Nike Air Huarache Black/White, så skal du sidde klar den 11. juni, når skoen udkommer på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores altid opdaterede Release Kalender kan du finde alle forhandlere af skoen, samt holde dig orienteret om alle de kommende releases og finde den helt perfekte sommersko til dig. Du kan også lade os gøre arbejdet ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt alle de seneste nyheder og rygter.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.