Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Lørdag den 23. februar fortsætter adidas og Kanye West succesen med deres Yeezy Boost 700-model, når den efterspurgte ”Salt”-udgave endelig rammer hylderne.

Yeezy 700 omtales af mange som Kanye Wests mest geniale kreation hos adidas – den retro-inspirerede model har ikke bare et unikt, trendsættende design, men også et suverænt komfortniveau.

Oplagt forårs- og sommersko

Efter at være udkommet i to særprægede og farverige udgaver er Yeezy Boost 700 nu klar i en mere underspillet og elegant udgave klædt i hvide nuancer og en sort ydersål. Det gør den til et super oplagt valg som forårssneaker, der går til alt og er behagelig at gå i.

Udkommer den 23. februar kl.08:00!

Adidas Yeezy Boost 700 ”Salt” lander på adidas’ danske webshop kl. 08:00 lørdag den 23. februar. Sørg for at sidde klar, hvis du vil have fat i et par – de kommer til at gå som varmt brød.

Husk at tjekke vores Release Kalender for flere sneaker udgivelser. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, tilbud, rabatkoder og meget mere.

KØB YEEZY 700 SALT HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.