Adidas
Sneakerworld Black Friday

Miljøkrisen er over os, og en stor indsats bliver gjort for at bevare og beskytte miljøet – nu hopper Adidas med på den vogn. I sidste måned releasede de en Ultra Boost Uncaged i samarbejde med Parley Ocean Plastic, som rent bogstaveligt er lavet af plastikaffald fra havet. Det er ingen hemmelighed, at Adidas er stor tilhænger af sustainability, og brandet med de tre striber er kendt for deres innovative materiale brug, og deres produktionsmetoder for at skabe den bedste sneaker. Og nu har de så endelig løftet sløret for endnu en miljøvenlig sneaker kaldet Adidas Futurecraft Biofabric.

Sammen med tyske AMSilk, som er et tysk biotech firma, har Adidas kreeret et materiale som de kalder for ”Biosteel”. Biosteel er med til at gøre skoen 15% lettere, og giver den et stilrent gyldent look. Biosteel toppen er placeret ovenpå den klassiske Ultra Boost sål, som vi efterhånden har set på en lang række af brandets sneakers.

Hvis man ikke allerede er solgt på det lækre ydre, materialet eller hele sustainability idéen bag skoen, så giver Adidas dig endnu en grund til at elske denne sneaker. Materialet er nedbrydeligt, hvilket betyder at det slut med at smide dine sneakers i skraldespanden når levetiden er ovre. En release dato er endnu ikke sat, så følg med på vores release kalender for opdateringer, hvor du kan holde dig opdateret på hvornår de nyeste sneakers dropper.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENAdidas Futurecraft Biofabric

Farve: –
Model: –
Release dato: Ukendt
Pris: –

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN