Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen følger op på deres eksklusive Superstar-udgivelse fra sidste år med en splinterny silhuet, der tilsyneladende bærer referencer til den klassiske Prada America’s Cup-sneaker.

Adidas har længe samarbejdet med nogle af verdens største modehuse og designere – blandt andre Rick Owens, Raf Simons, Alexander Wang og Yohji Yamamoto. Sidste år fik de endnu et modehus i folden, da de offentliggjorde et nyt samarbejde med Prada, som blev skudt i gang med en eksklusiv (og superdyr) Superstar-udgivelse. Skoen blev udgivet i meget begrænset oplag og, til trods for sit prisskilt, revet væk på rekordtid. Nu er duoen imidlertid snart klar til at tage deres samarbejde til det næste niveau og offentliggøre en splinterny silhuet, som de to brands har designet i fællesskab.

Design

Modellen, hvis navn endnu er ukendt, har et super moderne og fashionabelt design med en overdel i tynd tekstil og en matchende flad sål. Skoens form har tydelige paralleller til Prada klassiske America’s Cup-sneaker, men sender også tankerne hen på adidas’ Kamanda-model. Selve colorway’en minder dog mest af alt om Kanye’s Yeezy Boost 380 ”Alien” med en monoton spøgelsesgrå farves, der kun kontrasteres af Prada karakteristiske røde stribe, ”Linea Rossa”, som løber ned ad hælen.

Release

Det vides endnu ikke, hvornår den nye model fra Prada og adidas udkommer, men eftersom deres tre nye Superstar-udgivelser, som skulle være udgivet i marts, er forsinkede, virker det sandsynligt, at det samme er tilfældet her. Hold øje med vores sociale kanaler og vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med nyeste info.


Forfatterens mening:

Det er i den grad forfriskende at se noget nyt fra adidas og Prada. Deres Superstar-udgivelse fra sidste år blev anklaget af mange for at være ’doven’ og endte da også med at stå i skyggen af Dior x Air Jordan 1, som endte med at være 10x mere omtalt og eftertragtet designer-sneaker-samarbejde. Spørgsmålet er, om duoen har forspildt chancen, eller om den nye model er stærk nok til at skabe ny hype om Prada x adidas-samarbejdet.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.