Releases
Dunk Low UCLA

Release Dato: 14. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1503-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det kan på ingen måde diskuteres, at Nikes Dunk-serie har været årets sneaker. Derfor undrer det da heller ikke mange, at Nike bygger videre på trenden i 2021. Her kan vi blandt andet se frem til et spændende collab med Jason Deng, samt lanceringen af en Low version af den ikoniske UNLV colorway fra 1985. En anden sneaker der også lige er blevet introduceret i forbindelse med Nikes line-up for januar, er den nye Nike Dunk Low Sail Coast.

Den nye Dunk Low kommer i forlængelse af en aftale lavet mellem Nike og UCLA der blev offentliggjort den 8. december. Dette har Nike derfor valgt at fejre ved, at release en sneaker der hylder universitetets lange og succesfulde historie, hvor dets ikoniske farver er de grundlæggende elementer i skoens design. Kyststaten, har en lang historie og deres lyseblå og gule farver har været set på mange stadions i hele USA. Derfor er det også den lyseblå farve der dominerer skoens design, hvor den kan ses på skoens swoosh, toe guard, eyestays, lining, flaps, snørebånd og heel guard. Den gule farve bruges dertil på Nike-logoet på skoens heel tab og logoet på skoens tunge. Yderligere kan den gule farve også findes på skoens indersål, hvor den er pryder med et lyseblåt Nike-logo. Resten af skoen, heriblandt dens baggrund og tåpanel, er farvet i den nedtonede og stilrene sail. Hele skoens overdel er lavet i læder.

Som en kulmination af et nyt samarbejde mellem Nike og endnu et universitet, er den nye Dunk et moderne take på Nikes oprindelige kampagne, Be True to Your School, der var grundlæggende for de oprindelige colorways af Dunk-serien. Nike Dunk Low Sail Coast udkommer den 14. januar på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette og andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig alle de seneste nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.