Releases
dunk low unlv varsity red

Release Dato: 14. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1391-002
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det har uden tvivl været det største år hidtil for Nikes skaterserie, Dunk. Det hele startede med utallige collabs, der blandt andet tæller Travis Scott, Ben & Jerry og Sean Cliver. Det er dog ikke kun collabs der har løftet skoen til nye højder, hvor vi også har set en række OG colorways fra Be True to Your School-kollektionen, nye andre nye og mere almindelige colorways. Nu udkommer så endnu en Be True to Your School colorway, men denne gang i en Low i form af den nye Nike Dunk Low Varsity Red.

Skoen går også under navnet UNLV, der er en forkortelse af University of Nevada, Las Vegas. Universitetet har en lang og succesrig sportsmæssig historie, hvorfor den også blev udvalgt til Nikes lanceringskampagne af Dunken i 1985. Dengang udkom skoen i en High-version, men i forbindelse med det nye release, er den blevet lavet om til en Low, hvilket ikke har været set endnu blandt de andre rereleases. Selvom det høje ankelpanel er blevet fjernet, hersker der stadigvæk ingen tvivl om, hvilket universitet skoen hylder, hvor den bærer UNLV’s farver flot. Hele skoens overdel er lavet i læder, hvor skoens baggrund er farvet i en medium grey, ligesom skoens tunge, tåpanel og hæl. I kontrast til den grå farve, er skoens toe guard, eyestays, swoosh, heel tab og guard lavet i varsity red læder. Den samme røde farve bruges også på skoens lining og ydersål.

Den nye Dunk Low er uden tvivl et flot twist på den oprindelige version, samtidig med, at den med sine grå og røde farver sender en flot hyldest til en af USA’s mest succesfulde universiteter på basketballscenen i 1985’erne, som i dag stadigvæk har 4 spillere i NBA.

Nike Dunk Low Varsity Red, eller UNLV, udkommer den 14. januar på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen og andre kommende releases på vores altid opdaterede Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.