Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Flere troværdige kilder meddeler, at Drake er i gang med at forhandle et nyt sneaker-samarbejde med adidas.

Ét af de mest mest toneangivende sneaker-samarbejder er muligvis snart slut. Meget tyder nemlig på, at Drake har besluttet sig for at vende Jordan Brand og Nike ryggen til fordel for adidas. Det er blandt andre Nick De Paula, som står bag Nice Kicks, der bekræfter, at Drake og OVO er langt i forhandlingerne med adidas om en omfattende ny aftale.

Hverken adidas, Jordan Brand, eller Drakes bagland har bekræftet nyheden, som lander blot få dage efter, at Jordan Brand udgav Air Jordan 8 x OVO i to farver i forbindelse med All Star Weekend.

Savner kreativ frihed

Grunden til at Drake gerne vil afslutte sit samarbejde med Jordan Brand er efter sigende, at han savner kreativ frihed, hvilket han håber på at få ved adidas.

Lige nu huser det tyske brand andre musiknavne så som Kanye West og Pharrell, der begge har fået lov at designe op til flere af deres helt egne sneakers – noget Drake ikke har haft mulighed for ved Jordan Brand.

Fire års samarbejde

Drake underskrev sit samarbejde med Jordan Brand tilbage i december, 2013 – blot få dage efter Kanye skiftede til adidas. Kigger man tilbage på de sidste godt fire år, er der vist ingen tvivl om, hvem der har haft mest succes. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at Drake nu kigger mod adidas.   

Som sagt er nyheden ikke bekræftet endnu, men bliv hængende her på Sneakerworld, og følg os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.