Releases
Casablanca 327 Monogram

Release Dato: 5. marts 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: MS327CAB
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

New Balances splinter nye 327’er var uden tvivl et af året bedste releases og nye modeller i 2020. Modellen udkom for første gang i april et samarbejde med det fransk-marokkanske modebrand, Casablanca. Skoen udkom dengang i to eksklusive colorways, henholdsvis orange og grøn, der blev revet af hylderne. Samarbejdet fortsatte på samme model senere på året, og nu vender det igen tilbage i form af den nye Casablanca x New Balance 327 Monogram, der udkommer samme med den nye 237’er i samme design.

Som vi har set det på de tidligere collabs, så lægger Casablanca meget kærlighed i deres design, hvorfor skoene får et meget eksklusivt og et såkaldt ”moderigtigt” udtryk. Dette skyldes hovedsageligt de brugte materialer, hvor baggrunden er lavet i prikket læder, fremfor tekstil, der ellers bruges på modellens general releases. Samme læder bruges også på dette release, men denne gang kombineres det med tekstilpaneler lavet i jacquard-stil, hvor man væver et mønster ind i stoffet og er kendt fra den franske og marokkanske kultur. Mønstret bruges på skoens toe guard og hæl, hvor det forestiller et knudet, firkantet mønster, der er farvet grønt og lavet på en beigefarvet baggrund. Derudover skoens beigefarvet tunge også udstyret med en mønstret strap. Alle mønstrene er farvet i en svag grøn, som også bruges på skoens nu ikoniske ydersål, der går op på hælen, men i en anelse mørkere nuance. Dertil er skoens store N-logo lavet i læder og farvet i samme farve som tungen.

Den nye Casablanca x New Balance 327 Monogram udkommer som nævnt tidligere sammen med en 237’er, der er lavet med præcis samme mønstre og farver. Skoen udkommer den 5. marts hos en række udvalgte forhandlere, og det forventes, som vi har set med de andre releases, at skoene bliver udsolgt med det samme. Derfor kan du holde dig opdateret og øge chancerne ved løbende at følge med i eventuelle ændringer og alle forhandlere på vores Release Kalender, hvor du også kan finde andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste rygter og nyheder.

FORHANDLERE

NEW BALANCE
Tidspunkt: 00:00

Gå til New Balance

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.