Releases

Release Dato: 18. april 2020
Pris: 1.515 DKK
Produktkode: MS327CBB / MS327CBD
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Spækket med retro vibes og høj kvalitet, kan vi endelige se frem til samarbejdet mellem det fransk-marokkanske modemærke Casablanca og New Balance, der nu har fået sin officielle release-dato.

Samarbejdet kommer til at omhandle en ny model, der eksklusivt er blevet lavet i forbindelse med samarbejdet mellem de to brands, og den får navnet New Balance 327. Materialerne der er anvendt på skoen er en kombination af suede og forskelligfarvet læder, og de har fået en behandling der giver dem et mere solbrændt og brugt look. Designet på skoens ydersål minder af alt om Nikes populære waffle-sål, men her er der cirkler og ikke firkanter, til at give skoen traction. Dertil fortsætter ydersålen også op langs skoens hæl, hvor den kommer til at fungerer som heel guard.

Samarbejdet mellem Casablanca og New Balance udkommer i to colorways, en grøn og en orange. Fælles for de to colorways, er at ydersålen er grøn, midtersålen er en tanned hvid, samt at skoens snørrebånd, lining og hullet læder på skoens overdel er hvide. Dertil er det store N-logo for New Balance på skoens yderside, omkranset af læder i samme grønne farve som skoens ydersål. Farveforskellen bliver dog tydelig, når man kommer til skoens toe og heel guard, hvor de er orange på den colorway og grønne på den anden. Som en ekstra detalje, og for at opveje for de mange grønne farver, så har den orange colorway også en orange N-logo, i modsætning til den grønne colorway, hvor det er helt hvidt.

Casablanca x New Balance 327 i grøn og i orange udkommer den 18. april hos udvalgte forhandlere. Der er tale om et eksklusivt samarbejde og i et begrænset antal, så hvis du vil have fingrene i et par, skal du både være heldig og hurtig. Du kan øge dine chancer ved at se alle forhandlerne på vores Release Kalender, samt holde dig opdateret ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør dig opmærksom på ændringer, rygter og meget andet.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.