Adidas
Sneakerworld Black Friday

Man fristes efterhånden til at sige; ”endnu en dag – endnu en Ultra Boost model”, for adidas kører virkelig hårdt på for tiden. Den 1 januar 2017 releasede tre nye versioner, og efterfølgende er der dukket billeder op af den nye ”Silver Sole” version. Men vi er slet ikke færdige endnu. For nu er der dukket officielle billeder op af den kommende Adidas Ultra Boost 3.0 ”Black/Silver”.

Sneakeren kommer med en overdel udarbejdet i den velkendte Primeknit teknologi, som denne gang er vævet i både sort og sølv tråd. Det samme gør sig gældende for snørebåndene, der ligeledes afspejler overdelens design. Det nye ”3.0” lace cage kommer denne gang i en transparent smokey farve, som fader godt ind i designet.

Desværre har den nye Adidas Ultra Boost 3.0 Black Silver endnu ikke en officiel release dato. Men rygterne går på, at den lander i butikkerne i løbet af foråret, og der er slet ingen tvivl om, at den kommer til at sælge ud rigtig hurtigt. Så sørg for løbende at holde øje med vores release kalender, hvor vi dagligt opdaterer med de nyeste sneaker releases, således du ikke misser dette eftertragtede release.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENAdidas Ultra Boost 3.0 “Black/Silver”

Farve: Black/Silver
Model: –
Release dato: Ukendt
Pris: –

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN