Adidas
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Ifølge Yeezy Mafia re-stocker den populære Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga 2.0” allerede i morgen – d. 30. november 2017.

Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga 2.0” er en fornyet version af den ekstremt populære ”Beluga”-colorway, som adidas udgav tilbage i 2016. Silhuetten er designet af Kanye West og består af en overdel udarbejdet i det lette og smidige Primeknit-materiale. Forneden sidder en spændstig Boost-sål, som holder dine skridt lette og bløde. Silhuetten udkommer i et limiteret antal og bliver typisk udsolgt umenneskelig hurtigt.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga 2.0” releaser angiveligt igen d. 30. november. adidas har endnu ikke været ude og bekræfte, om de restocker sneakeren på den givne dato. Derfor kender vi heller ikke det eksakte restock tidspunkt, hvis rygterne skulle være sande. Men vi anbefaler, at man sidder klar hos adidas omkring kl.10:00, hvis det skulle vise sig, at de restocker.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, og hold øje vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Husk desuden at melde dig ind i vores Facebook gruppe, hvor vi ligeledes holder dig opdateret på kommende releases og restocks!

GÅ TIL ADIDAS

[BEMÆRK]: adidas har endnu ikke bekræftet nyheden. Der er kun tale om rygter fra Yeezy Mafia. Det vides endnu ikke om skoene restocker den 30. november, og i så fald om det gælder alle markeder eller kun enkelte markeder (USA etc.). Tidspunktet for et eventuelt restock kendes ligeledes ikke.