Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 2. februar 2019
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: Ukendt

Meget tyder på, at adidas får et stærkt år – de har allerede lanceret de tre helt nye modeller, Nite Jogger, Lxcon og Ultra Boost 19, og ved modeugen i Paris teasede de en række spændende nyheder. Nu har de desuden løftet sløret for deres nyeste samarbejde med det japanske streetwear-brand, BAPE, i form af to eksklusive udgaver af Ultra Boost, som udkommer i starten af februar.

BAPE har udstyret Ultra Boost med deres karakteristiske ’First Camo’-mønster, hvilket har resulteret i to nye udgaver – en nedtonet ”Grey Camo” udgave og en mere iøjnefaldende ”Green Camo”, som uden tvivl stjæler rampelyset.

”Green Camo” er baseret på en sort Boost-sål med sort Continental-ydersål og sort FITCOUNTER-hælkappe. Primeknit-overdelen er derimod vævet i grønne, brune og sandfarvede stænk, så den imiterer BAPE’s genkendelige camo-print og har kontrasterende striber på siden.

Som en fed detalje er pløsen udstyret med BAPE’s ’Ape Head’-logo, der er udarbejdet i samme farver som det amerikanske flag. Dette er formentlig en reference til årets Super Bowl, der også løber af stablen i starten af februar. I samme forbindelser går der i øvrigt rygter om, at BAPE og adidas udgiver et komplet Football-relateret samarbejde med trøjer og støvler (hold øje med vores hjemmeside for opdateringer).

Se frem til, at BAPE x adidas Ultra Boost ”Green Camo” udkommer hos adidas d. 2. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

FOOT SHOP
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.