Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Kan man være tro mod sine rødder, mens man stadig presser designet til det yderste?

Vi starter med at skrue tiden tilbage til 1976, hvor den originale Nite Jogger blev lanceret. Den gang eksperimenterede adidas for første gang med reflekterende detaljer på en sko, og var dermed langt forud for sin tid. Spol tiden frem 2019, og reflekterende detaljer er nu en stor del af designet på mange af de nyeste udgivelser. Senest så vi det på den eftertragtede Yeezy Boost 350 V2 “Static“, som releasede i slutningen af 2018.

adidas gør, hvad de gør bedst

Nite Jogger er endnu en sneaker i rækken af retro inspirerede udgivelser fra den tyske sportsgigant, der for alvor sætter en streg under, hvorfor de dominerer markedet for relanceringer. Skoene kommer med en retro-møder-moderne æstetik, som vi ligeledes kender fra YUNG-1, Falcon og Temper Run, der alle udkom i nye versioner i 2018.

Skabt til natteravne

adidas Nite Jogger kombinerer et levende, retro-inspireret design med komfort i verdensklasse. Den strømlinede mesh-overdel kommer med flere reflekterende elementer, mens sålen består af adidas’ patenterede Boost-teknologi, der holder dine skridt lette og behagelige. Nite Jogger er skabt til natteravne, men du kan sagtens anvende den komfortable sneaker i dagstimerne også.

Hvor køber jeg adidas Nite Jogger?

Modellen er af mange kaldt for af de bedste modeller, adidas har lanceret i lang tid, så husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fingrene i den. adidas Nite Jogger “Black/Carbon“ releaser den 12. januar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter i vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.