Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. april 2019
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: EE9431

Som teaset for næsten et halvt år siden, har adidas endnu engang slået sig sammen med de to japanske streetwear-brands, A Bathing Ape og Neighborhood. Denne gang har trioen arbejdet på en unik og iøjnefaldende udgave af én af adidas’ helt store satsninger fra sidste år, POD S-3.1

Modellen der er kendetegnet ved sin særlige, tredelte sål, er blevet udstyret med en iøjnefaldende overdel i et split-design med A Bathing Apes camo-print.

Ydersiden er i en mere grålig camo og med Neighborhoods dødningehoved-logoer, mens indersiden er i hvid camo med BAPE-logoer. På indersiden finder man også de sædvanlige tre striber, mens ydersiden desuden er udstyret med det haj-hoved, som er kendt fra A Bathing Apes ”shark hoodies”.

Som om det ikke var nok er skoen desuden udstyret med A Bathing Ape og Neighborhoods navne på både pløsen, hælstroppen og indersålen.

Resultatet er en super larmende sneaker, der efterlader enhver tvivl om, hvem der står bag – to af de mest toneangivende, japanske streetwear brands nogensinde.

BAPE x Neighborhood x adidas POD S-3. udkommer sammen med en tilsvarende udgave af NMD Stealth den 19 april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.