Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Med hjælp fra Neighborhood og BAPE er adidas klar til at tage hul på 2019 med manér.

Tilbage i oktober kom det frem, at adidas havde et nyt samarbejde på vej med BAPE og Neighborhood i form af en eksklusiv udgave af den nye POD S-3.1- silhuet. De rygter har nu fået mere vind i sejlene efter at lækkede billeder har fundet vej til overfladen. Vi tager et nærmere kig på dem her og giver dig alle detaljerne.

Japansk-tysk venskab

Adidas har længe haft en særlig forbindelse til japansk design og udgivet adskillige sneakers i samarbejde med navne som Yohji Yamamoto White Mountaineering, BAPE, Neighborhood og Mastermind. Snart bliver det realiseret igen, når adidas endnu engang slår hovederne sammen med BAPE og Neighborhood.

Efter sigende har trioen planer om at udgive nye takes på både NMD STLT og POD S-3.1. Begge er helt nye modeller fra det tyske mærke, som kun har indgået i ganske få samarbejder.

Design-detaljer

Mens der endnu ikke er detaljer om STLT-udgivelsen, er der til gengæld dukket billeder op af POD S-3.1, der er blevet udstyret med et nyt, dristigt ’split-design’. Overdelen er klædt i BAPE ikoniske camo-print og delt op i to med hvid på den ene side og sort på den anden side. Split-designet fortsætter ned på POD-sålen, som består af en hvid Boost-sål og en sort EVA-enhed foran. Netop denne sål er modellens helt store højdepunkt, som ikke bare sikrer et unikt design, men også et højt komfortniveau.

Velkendt branding

Foruden split-designet er skoen også udstyret med en række kendetegnende detaljer – på elastikken forrest står der eksempelvis NEIGHBORHOOD på højre sko og A BATHING APE på venstre, mens alle tre mærker fra samarbejdet har deres logo repræsenteret på hælstropperne. Det karakteristiske hajhoved er også at finde på siden af overdelen.

Udkommer hvornår?

Om NEIGHBORHOOD x BAPE x adidas POD S-3.1 kun udkommer i denne ene colorway vides ikke, og der er heller ingen officiel udgivelsesdato. Hold øje med vores Release Kalender for updates, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, gode tilbud og meget mere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.