Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det japanske brand har klædt den splinternye model i en særpræget “Crazy animal” colorway, der kun udkommer i 100 eksemplarer

Atmos er bredt anerkendt som de ubestridte mestre i at pryde sneakers i dyreprint – det har de bevist talrige gange med særlige udgivelser fra Nikes Air Max-linje. Nu er turen kommet til konkurrenterne fra adidas og deres splinternye model, ZX Alkyne, som er blevet udsat for en kompromisløs “Crazy Animal” colorway.

BOOST møder dyreprint

ZX Alkyne er det nyeste skud på stammen i adidas’ ikoniske ZX-serie og får officiel debut med Atmos’ nye “Crazy Animal” colorway. Som det er typisk for adidas’ ZX-modeller, har ZX Alkune en særdeles panelleret overdel, hvilket har givet Atmos masser af plads og mulighed for at sammensætte forskellige dyreprint og -mønstre.

På overdelen finder du således både tigerstriber, leoparpletter, zebrastriber og girafpletter ved siden af adidas’ tre egne striber.  Sålen, der består af TPU-inkapslet BOOST-skum, har en afrundet form, og den er ikke gået fri fra vilde detaljer – den er nemlig også prydet med zebra-mønster.

Kun 100 par

Som sagt udkommer Atmos x adidas ZX Alkyne “Crazy Animal” kun i 100 eksemplarer, og den bliver udgivet via raffle hos Atmos selv. Heldigvis er der flere udgaver af ZX Alkyne på vej, som skulle være mindre svære at få fingrene i. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på sociale medier, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.