Releases
Ambush Dunk Pink

Release Dato: 17. februar 2021
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: CU7544-600
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 var et skelsættende år i historien om Nikes klassiske Dunk-serie, hvor vi både så releases af de klassiske colorways, samt nye colorways og variationer af den ellers meget klassiske sneaker. Selvom den nye Disrupt tiltrak sig en hel del opmærksomhed, var det formentlig ikke den version folk blev mest overrasket over. Den pris må uden tvivl gå til samarbejdet med Ambush, der medførte en noget speciel fortolkning af skoens design. Nu ser det så ud til, at vi kan se frem til en ny colorway af den specielle sko, der får den sorte og hvide version til nærmest at se kedelig ud.

Den nye Ambush x Nike Dunk High Pink er uden tvivl skridtet videre fra Ambush, hvor farverne på skoen har fået en ordentlig overhaling. Hele skoen er denne gang farvet i forskellige nuancer af pink, hvilket helt sikkert vil komme til at skræmme en del væk fra det genopståede samarbejde. Som nævnt, så fremgår der to nuancer af pink på skoens overdel. En mere rødlig pink bruges på skoens baggrund, ankel og tåpanel, samt på skoens swoosh, TPU heel guard, ydersål og lining. En lysere pink bruges derfor på skoens toe guard, eyestays, flaps og hælpanel for at skabe lidt kontrast på skoen. Det er selvfølgelig kun farven der er blevet lavet om på det nye samarbejde. Derfor har skoen stadig et swoosh og en heel guard i TPU, samt et overlappende læderpanel øverst på skoens ankel.

Udover den nye pink colorway har der også været rygter om og billeder af en Chicago colorway af skoen, der indtil videre ikke er blevet bekræftet. Imens vi krydser fingrer og venter på den version, kan du sidde klar den 17. februar, hvor den nye Ambush x Nike Dunk High Pink udkommer på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender, kan du holde dig opdateret og finde den andre Dunks der releaser i denne måned. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de bedste nyheder, rygter og andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.