Releases
Ambush dunk release

Release Dato: 11. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CU7544-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes Dunk-serie er uden tvivl en klassiker, med en lang og, til tider, lidt forvirrende historie. Trods en lang række år hvor skoen har været gemt langt væk i hukommelsen hos mange, så har skoen altid haft et tidløst design, mange har elsket. Alligevel forsøgte Nike sig med en Disrupted version af skoen og over al forventning, blev også denne model revet af hylderne. Af samme årsag ser mange sneakerelskere da også frem til det kommende samarbejde mellem Nike og tøjmærket og -forhandleren, Ambush, der introducerer os til den helt nye Ambush x Nike Dunk High Black White.

De første billeder af det nye samarbejde mellem Nike og Ambush udkom allerede i forbindelse med modeugen i New York tidligere i år, og det fik uden tvivl en stor gruppe mennesker til, at åbne øjnene op for, hvad en Dunk også kan være. Den kvindelig designer og hjernen bag Ambush, Yoon Ahn, trækker på mange måder den nye og ret specielle Dunk op på et meget eksklusivt niveau, med sine mange features.

For at imødekomme skoens meget specielle design, er den lavet i den mest simple farvekombination man kender til, nemlig sorte paneler og en hvid baggrund. De steder hvor skoen virkelig skinner igennem, er på hælpanelet og anklen. I stedet for, at have fastgjort skoens ankelpanel, der går op som eyestays, er panelet kun syet fast nede ved sålen. Dette er dog dækket af et panel i sort TPU, der fungerer som heel guard, hvorpå Ambush’s logo er placeret. Samme sorte TPU bruges på skoens store swoosh-logo, der også stikker ud bag skoen. I modsætning til har Dunk Highs, har Yoon Ahn også placeret et sort panel i læder oppe langs skoens lining, der overlapper med den hvide baggrund. Hermed har Yoon Ahn & Ambush formået, at gentænke hele skoens hæl og ankel, og samtidig med, at de har skabt en flot og unik sneaker, mange vil ønske, at de kunne få fingrene i.

Hvis du er en af dem, så kan du notere i din kalender, at Ambush x Nike Dunk High Black White udkommer den 11. december på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Du kan læse mere om andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt de seneste rygter, bedste tilbud og andet spændende sneaker relateret content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.