Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 9. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 369794-03

Puma startede 2019 stærkt ud med succesrige udgivelser, samt et samarbejde med danske Han Kjobenhavn, hvor den nye Alteration silhuet var i fokus. Nu er de på banen igen med en ny colorway af selvsamme model.

Puma Alteration-modellerne er kendt for deres unikke og iøjnefaldende udseende, som er en sammensmeltning af futuristisk design og retro linjer.

Denne gang består skoens overdel af et sort mesh med et blåt og lysegråt overlay, der sammen med de hvide snørebånd, giver silhuetten det gennemførte look, som kendetegner den fremtrædende model.

Det voluminøse design sluttes af med en chunky sål klædt i både brune, hvide og røde nuancer, mens Pumas ikoniske logo ses på skoens hæl og spids.

Se frem til, at PUMA Alteration Kurve ”Black/Red” udkommer den 9. maj hos nedenstående forhandlere. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.