Releases

Release Dato: 21. marts 2019
Pris: €140
Produktkode: Ukendt

Under deres Fall/Winter 19 runway show i januar teasede designer og stifter af Han Kjøbenhavn, Jannik Wikkelsø Davidsen for første gang den nye Alteration PN-1 sneaker, som er resultatet af deres nyeste samarbejde med Puma.

De to nye Han Kjøbenhavn x PUMA Alteration PN-1 sneakers er inspireret af de ofte glemte gader i det ydre København, hvor Jannik Wikkelsø Davidsen er født og opvokset. Designet emmer af dystopi, og ligger langt fra det kliniske, Skandinaviske look, som vi så ofte ser fra Han Kjøbenhavn.

Det kommer også til udtryk i overdelen på sneakeren, som består af nylon, læder og ruskind, hvortil man har tilført en oversized chunky sål, der hæver silhuetten til nye højder.

Han Kjøbenhavn x PUMA Alteration PN-1 udkommer hos en række forskellige forhandlere den 21. marts 2019. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.