Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

All-Star Weekend løber af stablen d. 16.-18. februar i Los Angeles, og i den anledning udgiver både Nike og adidas en række vilde, eksklusive sneakers – se dem alle her.

All-Star Weekend er én af de største og mest opsigtsvækkende basketball-begivenheder i USA, og det går sjældent ubemærket hen i sneaker-verdenen. I mange år har Nike siddet på All-Star Weekend og været det eneste mærke, der har udgivet eftertragtede sneakers, men med adidas’ indtog på det amerikanske marked, ser det ud til, at Nike i år får kamp til stregen. Begge mærker har en række vilde sneakers klar, og vi giver dig her et hurtigt overblik.

Nike / Jordan Brand All Star Weekend 2018

Eftersom All-Star Weekend er en NBA Basketball-begivenhed, satser Nike stort på basketball-sneakers. De har designet en ny udgave af den ikoniske Air Jordan 1 med guld og patenteret læder ved navn ”Gold Toe”, og så udkommer deres OVO Air Jordan 8 langt om længe med både sort og hvidt ’tumbled’ læder.

Desuden har Nike og Jordan Brand hele fire både nye og gamle Air Jordan 3’s på vej. Først og fremmest genudgiver de den højtelskede ”Black Cement”, hvilket har været efterspurgt i enormt lang tid. Modellen bliver også udgivet med Flyknit for første gang, og så har Nike æret Michael Jordans ikoniske slam dunk fra 3-points-linjen fra 1988’s Slam Dunk Contest med den nye Air Jordan 3 ”White Cement” NRG, der har en isblå ydersål med en rød streg der refererer til 3-points-linjen. Sidst men ikke mindst udgiver Jordan Brand en Air Jordan 3 der repræsenterer Tinker Hatfields originale design-ide med et Swoosh på siden.

Nike Air Jordan 1 “Gold Toe“
OVO x Nike Air Jordan 8
Nike Air Jordan 3 ”Black Cement”
Nike Air Jordan 3 ”Flyknit”
Nike Air Jordan 3 ”White Cement” NRG
Nike Air Jordan 3 ”Tinker Hatfield”
Adidas All Star Weekend 2018

Som sagt kommer adidas også til at være godt repræsenteret ved All-Star Weekend. De afholder nemlig deres helt eget særlige event i Los Angeles, ”747 Warehouse” d. 16. og 17. november. Her kommer der både til at være workshops, optrædener fra adidas-sponsorerede NBA-stjerner og live musik fra navne som N.E.R.D, Lil Uzi Vert, Pusha T, 21 Savage, Playboi Carti, Stormzy, Big Shaq, A-Track og French Montana.

Selvfølgelig udgiver adidas også en række eksklusive sneakers, og modsat Nike har de ikke kun begrænset sig til at udgive basketball-modeller. De genudgiver blandt andet sine robot-producerede SPEEDFACTORY-modeller, AM4 London og AM4 Paris, og så introducerer de den helt nye AM4 LA.

Derudover udgiver adidas de spændende nye Boost-You-Wear-modeller, Crazy BYW, Crazy BYW X og Y-3 BYW.

Foruden dette har adidas også en række samarbejder klar – det inkluderer både Adidas’ nye samarbejde med BAPE, Dame 4 ”BAPE”, det nye samarbejde med Parley, Ultra Boost Mid ”Parley” og den nye Alexander Wang-model, AW Bball AS.

Det tyske brands klare All-Star Weekend-højdepunkt er imidlertid den nye FutureCraft 4D 2.0 ”White”, som allerede er enormt hypet.

Release

Mange af de ovenstående modeller er eksklusive og udkommer kun i USA, men andre vil også være mulige at købe herhjemme. Se hold godt øje med vores store Release Kalender, hvor vi løbende holder dig opdateret på alle kommende releases. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.