Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Adidas og miljøorganisationen, Parley har, ifølge Yeezy Mafia, en ny Ultra Boost Mid på vej i starten af 2018.

Bæredygtigt samarbejde

Adidas’ langvarige samarbejde med miljøorganisationen, Parley for the Oceans – der har en målsætning om at skåne havene fra forurening igennem et øget fokus på bæredygtighed og mindre brug af plastisk – har efterhånden en lang række sneakers på bagen. Parley har klædt silhuetter så som Ultra Boost, EQT Support ADV, Ultra Boost Uncaged og adiZero Prime Boost i genbrugsmateriale fra plastikflasker fundet i haven, og rygtet siger, at der er både er en NMD R1 og NMD CS1 på vej. Nu mener Yeezy Mafia, at Parley desuden har fået lov at give én af adidas’ mest eftertragtede og hypede silhuetter en kærlig (og miljøvenlig) hånd ­– nemlig Ultra Boost Mid.

Eksklusiv model

Ultra Boost er kun blevet udgivet i fire forskellige udgaver – Kith ”Aspen Pack”, ”Run Thru Time”, Packer x Solebox og Kith x Nonnative ”Patchwork”. Nu vender den, efter sigende, tilbage, og at Parley har fået lov at give sit præg på den eksklusive model konstaterer blot, at adidas tager bæredygtigheden alvorligt og ikke blot bruger det som et marketing-stunt.

Design

Der findes endnu ingen officielle billeder, men Yeezy Mafia’s mockup afslører et clean design i stil med ”Coral Bleach” Pack med en hvid Primeknit-overdel og en lyseblå FITCOUNTER med de bølgede tråde, der er blevet synonym med Parley x adidas.

Release

Parley x adidas Ultra Boost Mid er endnu ikke blevet bekræftet, men ifølge Yeezy Mafia kan vi forventes os et release i februar, 2018. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER