Releases

Release Dato: 15. maj 2020
Pris: 1.150 DKK
Produktkode: CW4039-300
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Air Max 90 har i år 30-års jubilæum, og det blev især fejret i slutningen af marts på Air Max Day. En af de mest hypede sko på dagen var atmos x Nike Air Max 90 Reverse Duck Camo, som en del fans havde glædet sig meget til. Nike går nu skridtet videre, og udgiver den populære Air Max 90 Duck Camo i en ny “Volt“ version.

Sneakerens overdel er meget i øjnefaldende med det neongrønne mesh, som dækker skoens ”toe box” og hæl. Duck-camouflage pryder modellens overlejringer, som går fra snuden og smyger sig langs siden om til ”mudguarden” og ender ved hælen. Det velkendte duck-camouflage har fået en lysere tone end på atmos x Nike Air Max 90 Reverse Duck Camo, og er denne gang udarbejdet i brune, beige og grå farver. Pløsen er også dækket af duck-camo, mens brandingen derpå ligeledes er neongrøn. Skoens ”eye stays” matcher med sin sorte farve Swoosh-logoerne på inder- og yderside. 

Den nederste del af skoen består af en hvid mellemsål, som er suppleret med et sort panel, der omkranser den gennemsigtige Air-enhed, som findes under hælen. En neon grøn ydersål afrunder skoens design, hvilket skaber en fantastisk colorway, som skriger efter at blive brugt i de kommende sommermåneder. 

Nike Air Max 90 Volt Duck Camo udkommer den 15. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.