Releases

Release Dato: 26. marts 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CW6024-600
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i 2013 lavede atmos et collab med Nike, hvor udfaldet var en Nike Air Max 90 ”Duck Camo”. Skoen blev revet af hylderne og har siden dengang ikke set dagens lys. Dette ser dog ud til at ændre sig i forbindelse med den uofficielle helligdag, Air Max Day, hvor et nyt samarbejde mellem Nike og atmos kommer til at se dagens lys. Samarbejdet mellem de to brands er lavet med udgangspunkt i den oprindelige Nike Air Max 90 ”Duck Camo”, forskellen er dog designet er vendt på hovedet.

Den nye atmos x Nike Air Max 90 ”Reverse Duck Camo” udkommer med den samme type og farve af duck-camouflage, som går fra skoens toe guard, langs skoens side og om til den heel guard. Dertil er der også samme camouflage-mønster på skoens tunge.
Den helt store forskel, og der hvor man kan sige at designet er vendt på hovedet, er de oprindelige sorte og infrarøde paneler på skoen fra 2013. På den nye model har farverne nemlig byttet plads, hvilket betyder at skoens tå, ydersål, lining og hælpanel er lavet i infrarød tekstil, og skoens eyestay, logo window og midsole wedge omkring den synlige, røde Air-del, er farvet helt sorte.

Samarbejdet mellem atmos og Nike har igen medført en helt unik sko, der efterlever ryet af sin forgænger. Selvom de sorte og infrarøde farver har skiftet plads, har det på ingen måde ødelagt skoens genkendelige colorway, og derved har atmos igen skabt en ny klassiker med Nike.

atmos x Nike Air Max 90 ”Reverse Duck Camo” udkommer den 26. marts hos en række udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere omkring andre kommende sneakers og spændene collabs i forbindelse med Air Max Day 2020, så tjek vores Release Kalender, som vi hele tiden holder opdateret. Du kan også hoppe over på Instagram og Facebook, og følge Sneakerworld, hvor vi vil holde dig opdateret med de nyeste rygter, releases og tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.