Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tjek Nikes næste store sneaker-nyhed, der udkommer senere på sommeren.

Efter at være blevet set på fødderne af det amerikanske kvindelandshold i fodbold tilbage i slutningen af maj, har Nike nu officielt løftet sløret for deres nye Air Max 270 React-model.

Kombination af to modeller

Som navnet antyder, kombinerer den splinternye livsstils-sneaker to af sidste års mest populære nyheder fra Nike – Air Max 270 og React Element 87. Modellen er således udstyret med den rekordhøje Air-enhed ved hælen fra Air Max 720, mens resten af sålen udgøres af det innovative React-materiale.

Overdelen er ligeledes inspireret af React Element 87, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved ’eye stay’-panelerne ved snørebåndene.

Flere udgaver på vej

Air Max 270 React er først lige blevet offentliggjort, men allerede nu er der billeder af en række forskellige colorways. Blandt andet er skoen på vej i en Bauhaus-inspireret udgave, en pastel-udgave, en blåtonet udgave og en simpel sort-hvid udgave. Tjek billederne ovenfor, og se frem til, at de første lander i starten af juli.

Vi holder dig opdateret

Hop i mellemtiden forbi vores Release Kalender, hvor du kan få overblikket over alle de nyeste sneaker-udgivelser fra de største mærker. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links – og billeder fra Highsnobiety]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.