Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få det første glimt af en helt ny React-udgave af Air Max 270.

Selvom Air Max 270 i år har stået lidt i skyggen af sin arvtager, Air Max 720, er Nike slet ikke færdig med sidste års obligatoriske tilføjelse til Air Max-familien. Det amerikanske kvindelandshold i fodbold, der er sponsoreret af Nike, er nemlig netop blevet spottet i en splinterny React-udgave af Air Max 270.

React møder Air

Skoen, der er hidtil uset, har samme, store Air-enhed i hælen som den originale Air Max 270, mens resten af sålen er udarbejderet i React. Denne spritnye sål, der er den første til at kombinere Air- og React-teknologi, er kombineret med en retro-inspireret overdel med forskellige paneler og ’overlays’.

Sporty design

Hele det amerikanske kvindelandshold blev, i forbindelse med VM, spottet i fuldstændig samme udgave af den nye model, der kombinerer hvid, rød, gul og blå for et farverigt udtryk og sporty udtryk.

Vi holder dig opdateret

Indtil videre vides der ikke meget om den nye Air Max 270 React, og Nike har ikke gjort nogle officielle udtalelser om modellen. Hold øje med Sneakerworld.dk og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

Hop i mellemtiden forbi vores Release Kalender, hvor du finder det bedste overblik over alle kommende sneaker-nyheder.

KØB NIKE SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.