Releases

Release Dato: 17. november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 378037-016

Nike og Jordan Brand gør klar til at hul på vinteren med manér – snart udgiver de ikonet, Air Jordan 11 i en ny, iskold udgave, ”Platinum Tint”. Få alle detaljer her.

Nike og Jordan Brand har tradition for at udgive en ny udgive af Air Jordan 11 hvert år ved juletid. Skoens er den perfekte julegave til den trofaste Jordan-fan og dens mellemhøje snit gør, at den passer godt til den kolde tid. I år tager de forskud på glæderne og lancerer en ny Air Jordan 11 allerede i november – ”Platinum Tint” lander d. 17. november og er den perfekte opvarmning til relanceringen af den legendariske Air Jordan 11 ”Concord” der udkommer til december.

”Platinum Tint” er klædt med en ’sail’-hvid farve på overdelen som harmonerer godt med den kridhvide sål og gennemsigtige ydersål. For at skabe kontrast har overdelen røde detaljer og en sort krave. Temaet passer perfekt til vinteren og er et godt bud på en mulig vinter-sneaker (mangler du mere inspiration, så tjek vores ti anbefalinger her).

Som sagt udkommer Air Jordan 11 ”Platinum Tint” hos Nike d. 17. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.