Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Winter is coming.

Vinteren står for døren, og hvis du ikke ønsker at slide dine yndlings sneakers op, kan du med fordel udskifte dem med at par vinterklare sneakers, så du ikke behøver gå på kompromis med stil og komfort i det kolde, våde vejr. Her er vores bud på 10 varme vintersneakers:

Nike Air Force 1 ’07 LV8 Utility

Første sneaker på listen er den friske Nike Air Force 1 Utility, som udkom fornyligt. Utility-versionen kommer med flere funktionelle features og kan holde til lidt af hvert. En klar anbefaling herfra.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Odyssey React Shield

Nike Odyssey React Shield er primært udviklet til vinterløbere, der skal ud i vådt vejr og mørke. Overdelen er vandafvisende og udstyret med adskillelige reflekterende detaljer, så du bliver set i de mørke morgen- og aftentimer.

KØB SNEAKEREN HER
adidas NMD TS1 Primeknit

NMD TS1’eren kombinerer elementer fra originalerne NMD R1 og CS1. Derudover er denne model også ekviperet med funktionelle detaljer som det nye snøresystem.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Max 97

97’eren er ikke en fuldblods vintersneaker, men den relativt tykke overdel pakker dine fødder godt ind, og så er den nem at gøre ren. Kombiner den med et par gode sokker, og du kan trodse det barske vintervejr i god stil.

KØB SNEAKEREN HER
adidas UltraBoost All Terrain

Denne vinterklare UltraBoost-silhuet kommer med en forhøjet krave og er fremstillet i vandafvisende materialer. Den er praktisk, behagelig og går ikke på kompromis med det velkendte UltraBoost-udseende.

KØB SNEAKEREN HER
Puma RS-X Reinvention

Den nye, 80’er-inspirerede sneaker fra Puma kommer med en bulky sål og en tyk nylon overdel, som holder dine fødder varme i vinterkulden. En af de bedste sneakers fra Puma i lang tid.

KØB SNEAKEREN HER
adidas Yeezy Boost 700

Den omdiskuterede Yeezy Boost 700 ”Mauve” er både varm, behagelig og har en farvekombination, der blender godt ind med årstidens garderobe. Designet af selveste Kanye West.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Max 270 Bowfin

En ægte trail-inspireret sneaker. Nike Air Max 270 Bowfin kommer med den største Air-enhed til dato og et funktionelt design, der skiller sig ud. Air Max 270 Bowfin appellerer til udendørsmennesket, der gerne vil ud og have frisk luft i den kolde, danske vinter.

KØB SNEAKEREN HER
adidas Yung-1

adidas Yung-1 er ligesom Air Max 97 ikke en fuldblods vintersneaker, men den højaktuelle sneaker kommer med en tykkere overdel og sål end de tynde Primeknit og Flyknit-modeller. Så længe du ikke bruger ankelsokker, så skal Yung-1 nok få dig igennem den danske vinter.

KØB SNEAKEREN HER
Nike ACG Ruckle Ridge

Den sidste sneaker på listen er fra Nikes All Conditions Gear-linje og designet til at klare alle forhold. Hvis du altid vil have det bedste udstyr, så er det her sneakeren for dig.

KØB SNEAKEREN HER
Download vores nye sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. All Pairs hjælper dig med kommende releases, restocks og udsalg. Følg derudover All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.