Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram
Artikel sponsoreret af: JD Sports

Ikonet er blevet opdateret med det efterhånden velkendte ”Jewel Swoosh”, der er garant for opmærksomhed.

Air Force 1 er og bliver én af Nikes mest efterspurgte modeller, og igen i år har den været en fast del af det danske gadebillede. Takket være sit tidløse design, høje komfort og imponerende slidstyrke er den et oplagt valg til hverdagssko – særligt her i efterårs- og vintermånderne, hvor ruskind og tynde ’knit-materialer’ hurtigt kommer til kort.

Eksklusivt præg

Har du endnu ikke fundet det helt rigtige Air Force 1-match, er Nikes nye Jewel-iteration værd at overveje. Den udskifter det sædvanlige Swoosh-logo på siden med et Jewel Swoosh, der på underspillet vis sikrer et mere eksklusivt præg og gør, at skoen skiller sig ud fra mængden af Air Force 1s.

Oplagt til efteråret og vinteren

Skoen fås i flere JD Exclusive farvesammensætninger, men denne ”Black/Blue” colorway, som vi har taget et nærmere kig på, er særligt oplagt lige nu. Med sin sorte læderoverdel og Air-sål behøver du ikke at være bekymret for regn og slud – den er nemlig nem at holde ren og pæn, hvorfor den kan bruges i enhver sammenhæng. Samtidig gør den sorte farve, der kun brydes af kontrasterende blå detaljer på pløsen, hælen og sålen, den nemt at matche med forskellige outfits.

Kan købes nu hos JD Sports

Vil du have fingrene i Nikes nye Air Force 1 Low ”Jewel” kan den købes i seks forskellige colorways hos JD Sports nu. Der koster den kun 900 kr. og er inklusiv gratis fragt. Find direkte link til JD Sports nedenfor, og besøg vores Release Kalender for de seneste Nike-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.