Adidas / Nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Artikel sponsoreret af: JD Sports

Eksklusive samarbejder mellem butikker og sportsbrands har længe været et stort tilløbsstykke i sneaker-verdenen.

Senest kom det til syne ved offentliggørelsen af det kommende samarbejde mellem modehuset, Prada og adidas, som satte de sociale medier på den anden ende.

Oftest er disse samarbejder centreret omkring yderst limiterede udgivelser, hvor normale sneaker entusiaster ikke har en jordisk chance for at være med. Men alt dette har JD Sports vendt på hovedet med JD Eksklusiv.

Sneaker mastodonten, som på nuværende tidspunkt tæller 642* butikker fordelt over Storbritannien og Europa, har som en af de eneste europæiske forhandlere deres egen eksklusive linje af sneakers fra blandt andet adidas, Nike og Puma. Selvsamme linje opdateres flere gange om måneden med nye, generelle sneakers iklædt JD Exclusive farver.

Nike JD Exclusive sneakers

Udvalget af eksklusive Nike sneakers hos JD Sports spænder vidt og bredt. Her finder du nogle af tidens bedste sælgende generelle sneakers, til både kvinder og mænd, iklædt eksklusive JD Sports farver, som ikke er at finde hos andre forhandlere.

Vores foretrukne
Nike Air Force 1 Jewel

Køb skoene her

Nike Air Max 98 SE

Køb skoene her

Nike Air Max 270 React Winter

Køb skoene her

Adidas JD Exclusives sneakers

Historien gentager sig i kategorien af adidas sneakers. Her prydes hylderne af alt fra den nyligt genintroducerede adidas Ozweego til den klassiske Gazelle og den ikoniske Stan Smith.

Vores foretrukne
adidas Ozweego

Køb skoene her

Puma JD Exclusive sneakers

Puma er ligeledes repræsenteret i JD Exclusive linjen, hvor man finder mere end 20 forskellige eksklusive Puma silhuetter på hylderne i deres webshop, samt i brandets butikker beliggende i Aarhus, Københavns Lufthavn, Fields og på Strøget i København.

Vores foretrukne
Puma RS-X3 Radiance

Køb skoene her

Find flere brands

Ovenstående er kun et kort udpluk af de brands, som JD Sports har i deres eksklusive linje. Sortimentet opdateres flere gange om måneden, og byder altid på nye spændende tilføjelser, som ikke er at finde andre steder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.