Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Size?

Den har et underspillet retrolook, der leder tankerne tilbage til 80’ernes tennissko. Alligevel er adidas’ relancering af den ikoniske Powerphase langt mere end den basic-sneaker, nogen har gjort den til. Og med en pris, hvor alle kan være med, er den et oplagt bud på en allround-sneaker.

Den har rødder tilbage til adidas’ Fitness-kollektion, der blev lanceret i 1987. Og selvom adidas hele tiden er på udkig efter de nyeste teknologier og de mest banebrydende silhuetter, så har de ikke glemt deres bagkatalog. Det er relanceringen af den originale Powerphase-sko et godt eksempel på.

En lædersneaker med et nostalgisk træningslook, der ved første øjekast kan forekomme enkel. For nogen måske endda en anelse kedelig. Men det er lige indtil, du får den mellem hænderne.

Underspillet retrodesign

adidas’ Powerphase er nemlig meget mere end den 80’er-tennissko, som nogen har gjort den til. Se bare på designet. En overdel i smørblødt luksuslæder tilsat en EVA-mellemsål og en delt slidsål. I kombination med adidas Original-branding og stikninger, der afgrænser de tre striber på siden, er skoen et pragteksempel på udtrykket ’less is more’.

Og nogle gange behøver fodtøj ikke udgøre et statement i et outfit. Det underspillede kan være mindst ligeså cool, hvis ikke nogle gange mere cool, end en mere højtråbende sneaker. Og så gør det måske heller ikke noget, at Stan Smith og Superstar får lidt modspil i gadebilledet. Både hvad angår design, men i høj grad også komfort, er der i hvert fald ingen tvivl: Powerphase kan sagtens følge med, og hvis du spørger os, har den endda potentiale til at overhale sine ellers elskede konkurrenter.

Sneakers behøver ikke koste en formue

Som om det ikke var nok, så er prisen også sat exceptionelt lav i forhold til kvaliteten. Og hvis du er på udkig efter en god allround-sneaker, så finder du nærmest ikke et bedre bud. Lige nu kan du købe den i fire forskellige farver hos Size. Og tro det eller ej, så er to af farverne endda lige nu på tilbud. Men skynd dig, inden de bliver revet væk.

Find flere sneakers på udsalg hos Size?

Hvis adidas Powerphase sneakeren ikke falder i din smag, er der heldigvis hundredvis af sneakers på tilbud hos Size? lige nu. Her kan du jævnligt spare op til 50% rabat på brands som Nike, adidas, New Balance, Puma, Converse og mange andre brands.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.