Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

adidas POD er en af de seneste modeller fra mærket med de tre striber, men til trods for dens suveræne komfort, så er den gået en smule under radaren.

Arvtageren for NMD

adidas POD er på flere måder en opdateret version af adidas NMD, der har været en af de mest populære sneakers på markedet siden dens lancering tilbage i 2015. Mens NMD står for Nomad (nomade på dansk), så står POD for Point of Deflection, der er en design-filosofi fra 90’erne, som adidas har gravet frem og moderniseret. Adidas POD er tiltænkt som en moderne klassiker, der kombinerer det bedste fra adidas’ arkiv med nye, innovative materialer og teknologier, som resulterer i en knivskarp livsstilssneaker, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten.

3-i-1

Adidas POD kommer med en avanceret 3-i-1-sål (heraf S3.1), der sikrer støtte og komfort. Den todelte sål kommer med en chunky Boost-enhed i hælen, EVA i forfoden og en mellemfodsbro i TPU, der forbinder de to dele og fuldender Point of Deflection-systemet. Overdelen er fremstillet i smidig mesh, der udvider sig naturligt med din fods form og sikrer en tætsiddende pasform. Adidas POD-S3.1 er uden tvivl en af de bedste nye modeller fra det tyske mærke, og vi kan helt klart anbefale at investere i et par, hvis du er på udkig efter nye sneakers.

Køb her

Hvis du ønsker at få fingrene i adidas POD-S3.1, kan du anskaffe den via linket nedenunder. Hold øje med Sneakerworld for flere adidas-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

KØB ADIDAS POD S3.1 HER

Følg os

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.