Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Hop med på Gucci-bølgen uden at smadre sparegrisen.

Uanset om man snakker mode eller sneakers, så er Gucci lige nu svær at komme uden om. Det italienske modehus og mærke har gjort stort comeback de seneste par sæsoner, især takket være Alessandro Micheles og hans forfriskende design-tilgang, der både har affødt en række super trendy pieces i form af alt lige fra t-shirts og trackpants til sweatshirts og sneakers.

Især sidstnævnte har flere gange været på dagsordenen her på Sneakerworld, men vi anerkender gerne, at det er langt fra alle, der har hverken lyst eller råd til at smide tusindevis af kroner efter et par Gucci-sneakers. Derfor har vi, i dette indlæg, fundet en håndfuld gode alternativer, som du kan købe lige nu.

Adidas Superstar ”Gucci stripe”

Den måske mest ikoniske adidas-sneakers af dem alle, Superstar, er netop blevet udgivet i en Gucci-lignende udgave med grønne og røde striber – en subtil og elegant reference til det italienske modehus.

KØB SNEAKEREN HER

Adidas EQT Support ADV

Leder du efter et par helt sorte sneakers, men med eksklusive undertoner, så er adidas’ nyeste EQT Support ADV et oplagt bud. Den har nemlig subtil Gucci-inspireret branding i form af tre røde og grønne striber på siderne.

KØB SNEAKEREN HER

Adidas Court Vantage

Gucci har det, ligesom mange andre modehuse, med at lade sig inspirere af de klassiske sportsmærker i deres sneaker-designs. Det er Gucci Ace, én af tidens hotteste sneakers, et godt eksempel på. Den er nemlig inspireret af adidas Courtvantage, som kan fås lige nu.

KØB SNEAKEREN HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.