Adidas
End Sale Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Én af de mest eftertragtede medlemmer af adidas Ultra Boost-familien, Ace 16+ PureControl, der er inspireret af fodboldstøvlen med samme navn, vender snart tilbage for sidste gang i en ”Clay/Sesame” colorway.

Sådan lyder det i hvert fald fra rygtekongerne fra Yeezy Mafia, der tweetede nyheden i går. Ifølge Yeezy Mafia lander den endelige udgave d. 2. november, og med de tidligere releases af den elegante hybrid-sneaker in mente, tyder alt på, at det bliver et svært køb. Alle colorways er nemlig blevet revet væk på rekordtid hver gang.

ACE 16+ PureControl Ultra Boost består af en sokkelignende overdel af Primeknit, som bliver holdt på plads af en FITCOUNTER-hælkappe. Overdelen er udstyret med adidas’ ikoniske tre striber langs siderne i en tonet, khaki farve, der matcher resten af overdelen. Under overdelen sidder en klassisk Ultra Boost-sål, som, sammen med en gummiydersål fra Continental, holder dig godt på farten.

PureControl er en behagelig model med et minimalt og enkelt design, hvilket har gjort den meget eftertragtet blandt Boost-fanatikere. Den er én af adidas’ mest eksklusive og sjældne, nye modeller, og du skal være vågen, hvis du vil have fingre i et par. Sørg for at holde øje med Sneakerworld og vores populære Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret, så du aldrig misser et release.

KØB ADIDAS ULTRA BOOST HER