Releases

Release Dato: 16. november 2019
Pris: 1.100 DKK
Produktkode: EE4754

Én af de mest eftertragtede sneakers fra adidas’ ikoniske ZX-linje, ZX 8000 ”Aqua” vender langt om længe tilbage efter års efterspørgsel fra især OG adidas-fans.

Skoen er kendetegnet ved sin markante blå farve, der er sammensat med en kontrasterende gul, som tilsammen sikrer et iøjnefaldende og enormt tiltalende retro-æstetisk design. Kvaliteten af materialerne er i top, og trods skoens alder, gør det samme sig gældende for komforten – da den oprindeligt blev udgivet, var ZX 8000 én af de førende løbesko overhovedet.

Baggrunden for relanceringen af ZX 8000 OG ”Aqua” er, at adidas’ Torsion-teknologi her i 2019 fylder 30 år. Det har adidas, og særligt deres Consortium-afdeling, fejret med en lang række Torsion-udgivelser og -relanceringer. Det kulminerer nu med re-releaset af ZX 8000 ”Aqua”, der var én af de første sko med Torsion-teknologi i sålen.

Skoen er én af de mest efterspurgte blandt adidas-fans i særligt Tyskland, og vi regner med, at den kommer sælge ud i en fart. Derfor skal du være vågen, hvis du vil have fat i et par, når adidas Originals ZX 8000 OG ”Aqua” vender tilbage i begrænsede mængder og hos enkelte forhandlere den 16. november. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.