Releases

Release Dato: 9. februar 2019
Pris: €350
Produktkode: B42203

Efter at have været det bærende element i en række nye, supermoderne modeller er adidas’ 4D-teknologi klar til at blive sluppet løs på mere retro-inspirerede udgivelser. Én af dem er ZX 4000 4D, der er et ’twist’ på den klassiske ZX 4000-model. Den udkommer snart, og du kan få al release-info her.

ZX-linjen har affødt adskillige klassiske adidas-modeller – én af dem er ZX 4000, der udkom i 90’erne. Den vender nu tilbage, men ikke under de sædvanlige omstændigheder. Adidas har nemlig givet den en moderne Futurecraft-overhaling og udstyret den med en 4D-printet sål.

4D-sålen så første gang dagens lys på adidas Futurecraft 4D sidste år. Den er fremstillet i en banebrydende ny proces, hvor ilt og vand bruges til at 4D-printe en kompleks sål, er er ulig noget, der nogensinde har været at finde på sko. Sålen er klædt en signatur ”Ash”-grøn, som er bibeholdt på den nye ZX 4000 4D.

Foruden denne sål består modellen af en mere klassisk udseende overdel, der naturligvis hylder den originale ZX 4000. Denne gang er den dog udarbejdet i både Primeknit, mesh og ruskind, som er klædt i et væld af farver.

Resultatet er en ny model, der perfekt illustrerer det adidas er bedst til – nemlig at få klassisk design og moderne teknologi til at gå op i en højere enhed.

Adidas ZX 4000 4D udkommer i ekstremt begrænset antal den 9. februar 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

FOOT SHOP
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.