Releases

Release Dato: 4. april 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FV9028
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

adidas’ ZX-serie har i de seneste perioder oplevet noget af en tilbagegang, med flere releases af en række modeller fra ZX-serien. Tilbage i februar prøvede adidas så noget nyt, og lancerede deres adidas ZX 2K 4D ”Dash Green”, hvor de kombinerede en retro silhuet med den nye 4D-teknologi.

adidas har nu igen forsøgt sig med samme model, dog i en ny og mere modig colorway, nemlig adidas ZX 2K 4D Orange/Green. Farverne på skoens overdel er et mix af forskellige farver, der er designet i et gradient mønster, hvor den røde farve forrest på skoen bliver lysere og lysere, jo tættere man kommer på skoens hælpanel. Som det er kendetegnet ved alle ZX-modeller, så er der her også den klassiske heel cage, her i sort, der giver ekstra støtte til hælen. Skoens heel cage omkranser yderligere et neon grønt hælpanel. Som fortsættelse af den sorte farve, så går den igen på skoens ydersål, lining, snørebånd, støttepaneler forrest på skoen og på selve tungen, som.

Overordnet set, så tager den nye colorway skridtet videre fra sin forgænger. Den gradiente ændring i farverne giver en essens varme og gør skoen til den helt perfekte sommersko, der formår at bringe fortiden og fremtiden sammen i et kreativt design.

adidas ZX 2K 4D Orange/Green udkommer den 4. april på adidas’ egen hjemmeside, samt hos en række forhandlere. Hvis du vil vide mere om de kommende releases i april måned, så tjek vores altid opdaterede Release Kalender for mere information. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor du vil blive holdt opdateret i de nyeste rygter, bedste tilbud og meget andet.

FORHANDLERE

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.