Releases

Release Dato: 8. februar 2020
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: FV6308

I flere designs og versioner, har adidas’ ZX-kollektion oplevet et opsving i popularitet. Selvom den oprindelige ZX-kollektion startede tilbage i 1984, har den ikke haft mange storhedsperioder. Dog med de mange versioner og collaborations mod enden af 2019, har kollektionen fået et nyt liv.

I klassisk ZX10.000-stil, udkommer den nye adidas ZX10.000 C White med en overdel og ydersål i off-white, kombineret med en tunge og tå i hvid tekstil. Dertil er der blevet tilføjet forskellige grå paneler på skoen, som fremgår på skoens spids og langs hælen.

De klassiske 3 adidas-striber er blevet lavet i en kombination af rød og mørk orange, der fremstår markante på den hvide baggrund. De to farver går begge igen, med et mørkeorange element bagerst på skoens ydersål, og et rødt element i skoens grålige heel cage. I modsætning til de 3 adidas-striber i klare ”alarm-farver”, er der på hælen blevet tilføjet et lyseblåt adidas-logo. Den lyseblå farve ses også på skoens indersål.

Kombinationen af de neutrale hvide og grå farver på den nye adidas ZX10.000 C ”White” skaber en sko, som har til formål at fremvise de orange, røde og lyseblå paneler.

Den nye adidas ZX10.000 C ”White” udkommer sammen med den mere dristige adidas ZX10.000 C ”Black/Green”, den 8. februar i et bredt udvalg butikker. I mens du venter i spænding på skoene, så tjek vores Release Kalender for mere info om hvor skoen kan købes.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.