Upcoming

Release Dato: 4. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FV3324
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I 1984 lancerede adidas en nye serie af sneakers, som fik navnet ZX. Siden dengang er ZX-serien blevet udvidet med adskillige forskellige silhuetter, hvoraf en af de nyeste, ZX 10.000 C, nu kommer i en helt ny colorway.

adidas ZX 10.000 Clear Aqua er navnet på den nye sneaker, som kommer med en overdel iført sort mesh på skoens base. En mintgrøn farve er tilføjet på et ruskindspanel på snuden og et ved hælen, mens branding på pløsen og et plastik stykke på hælen ligeledes er holdt i mintgrøn, som virkelig står frem på den sorte mesh-baggrund. adidas’ ikoniske tre striber forekommer på inder- og yderside og er delt op i en lyseblå og mintgrøn nuance. Som en kontrast til den meget fremtonende farve er der ved enden af snøresystemet tilføjet et gråt ruskindspanel.

Den cremefarvede mellemsål er udstyret med adidas Torsion-teknologi, der giver ekstra stabilitet og støtte, hvilket sammen med overdelens vintage-vibe gør denne sneaker både behagelig og stilfuld.

adidas ZX 10.000 Clear Aqua udkommer den 4. juli, og som sædvanlig finder du direkte links til forhandlerne nedenfor. Husk at du kan tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 25/6 – 00:00

Gå til Rezet Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.