Upcoming

Release Dato: 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Nikes har givet deres hurtigste løbesko nogensinde, Nike ZoomX Vaporfly 4%, en overhaling og er nu klar med en optimeret, udgave ved navn Nike ZoomX Vaporfly NEXT%.

Skoen består af samme, rekord-præsterende skumteknologi, ZoomX, der er skulptureret i en strømlinet form med henblik på maksimal respons og energireturnering. I hælen sidder et ’launch pad’ i kulfiber, der nærmest fungerer som en, hvilket giver imponerende fremdrift i hvert skridt.

Forskellen på den gamle og den nye ZoomX-sål er, at der er tilføjet ekstra skum forrest i den nye, der sikrer et endnu mere dynamisk afsæt. Samtidig at er den udstyret med en mere skridsikker ydersål.

Den nye ZoomX-sål er kombineret med en super let overdel i et nye materiale ved navn VaporWeave. VaporWeave er super let og super åndbart samtidig med, at den næsten er vandafvisende og sikrer et tæt fit for høj komfort. Visuelt er overdelen også opdateret med et overzised Swoosh-logo, der pryder vristen.

Se detaljerede billeder af ZoomX Vaporfly NEXT% på Nikes hjemmeside, hvor den skelsættende, nye løbesko også udkommer inden læge. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for andre nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.