Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. april 2018
Pris: 1.400 DKK
Produktkode: AJ9282-107

Er du allerede nu begyndt at kigge efter den helt rigtige sneaker til sommer, så behøver du måske ikke at lede mere. Nikes nyeste udgave af deres super velansete Zoom Fly SP-model, ”Volt/Glow”, er nemlig et rigtig godt bud. Få alle detaljerne her.

Zoom Fly SP blev introduceret i forbindelse med Nikes Breaking2-projekt sidste år, men kom for alvor i søgelyset, da den var en del af Virgil Abloh ”The Ten” kollektion. Den betragtes af mange som ét af 2017’s bedste, nye sneaker-designs, og det ikke svært at se hvorfor.

Zoom Fly SP er den livsstilsvenlige pendant til løbemodellen, Zoom Fly og er skabt af NikeLab. Den har en super tynd overdel af gennemsigtigt Flymesh, som er kombineret med en smuk, skulptureret sål af skum. Den er desuden prydet med en række gennemtænkte detaljer så som racetrack-inspirerede striber, og et konkurrenceur ved hælen.

Zoom Fly er skabt ud fra en design-filosofi om, at form følger funktion, men alligevel er det i højere grad dens æstetiske udtryk end dens avancerede teknologi, der har gjort den så populær som den er i dag. Den er blevet udgivet i en del udgaver, men ”Volt/Glow” er muligvis den bedste til dato. I hvert fald er den et super godt bud på den perfekte sommersko med sin kombination af hvide og volt-gule nuancer.

Nike Zoom Fly SP ”Volt/Glow” releaser d. 16. april hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.