Releases

Release Dato: 1. oktober 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AR4562-081

Nike er klar til at udgive en spritny, livsstilsvenlig udgave af deres løbe-model, Zoom Fly, som er steget kraftigt i popularitet over de seneste måneder. Denne gang har Nike udstyret Zoom Fly med en overdel af Flyknit, og den har, ganske passende, fået navnet, Zoom Fly Flyknit. Indledningsvist udkommer den i en ren og simpel ”Black/Gunsmoke” udgave – få mere info nedenfor.

Zoom Fly blev oprindeligt udgivet som en del af et Nike-maratonprojekt, Breaking2, men fik for alvor opmærksomhed, da Virgil Abloh tog Nikelab-pendanten, Zoom Fly SP til sig og gjorde den en del af hans ”The Ten”-kollektion. Zoom Fly og Zoom Fly SP har samme design med en enkelt undtagelse – SP har nemlig en gennemsigtig overdel, som siden har inspireret den super-populære React Element 87.

En af ulemperne ved denne overdel er, at den ikke er nær så behagelig som Flyknit. Derfor lå det næsten lige til højrebenet for Nike at lancere en Flyknit-udgave af Zoom Fly, og det har de nu gjort.

Foruden et højere komfort-niveau sikrer Flyknit-overdelen også et super elegant udseende, der igen kan ses som en opgradering af de forrige Zoom Fly-modeller.

Nike Zoom Fly Flyknit ”Black/Gunsmoke” udkommer d. 1. oktober hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.