Upcoming

Release Dato: 15. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: EG1535
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Samarbejdet mellem Kayne West og adidas Basketball har ladet vente på sig længe, siden de første billeder af adidas Yeezy Basketball Quantum så dagens lys for små to år siden. Nu, efter at vi et hav af gange har set Kanye have skoen på, har den så endelig fået en officiel releasedato, og vi har noget at glæde os til.

Som altid, så kan vi forvente at de forskellige designs i Yeezy-kollektionerne er noget helt specielt, og den nye basketballsko er på ingen måde en undtagelse! Selve skoens form og opbygning, minder tilnærmelsesvis om Yeezy Boost 350 V2, men i modsætning til den, så er selve designet på den nye sko mere futuristisk. Med net i blød gummi, og mønstret tekstil under, der snor sig langs skoens side, samt sølv og sort heel guard, er den nye model noget helt specielt. Ligesom de fleste basketballsko, så kommer den nye Yeezy-model og som high-top, for at give støtte til anklerne. Selve hælpanelet der skal støtte anklerne og skoens tunge, er lavet i et neopren-lignende materiale, og som stor kontrast til resten af skoens materialer, så er der anvendt grov suede på skoens toe guard.

Den nye basketballsko fra Yeezy er mildt sagt meget speciel, men det er jo som sagt hvad man kan forvente. På skoen er der som altid brugt adidas’ populære boost-sål, der er indkapslet i transparent hvid og sandfarvet gummi, som vil give skoen en helt ekstraordinær god komfort.

Den nye adidas Yeezy Basketball Quantum udkommer den 15. maj, på adidas egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Det forventes som altid, når der releaser nye Yeezy-produkter at efterspørgslen er stor, så for at øge dine chancer, kan du løbende holde dig opdateret med vores Release Kalender. Derudover kan du også følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med rygter, nyheder og meget andet.

[UPDATE]: Yeezy Basketball Quantum releaser senere på året. Hold øje her for updates omkring datoen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.