Releases

Release Dato: 25. juni 2020
Pris: 1.999 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Livsstilsudgaven af Kanye West og adidas’ første officielle basketball-sneaker sammen, Yeezy QUANTUM – der endelig udkom sidste år efter at have været undervejs i årevis – er på vej i en ny colorway. Den nye “Barium” udgave pryder den banebrydende silhuet i en ny Yeezy-typisk army-grøn farve, der harmonerer godt med modellens rå og originale udtryk.

Derudover har den nye udgivelse samme detaljer som sin mere gråtonede forgænger: En flad BOOST-tilført sål, en overdel konstrueret i Primeknit og mesh med et striber langs siden og et mellemhøjt snit, og selvfølgelig det iøjnefaldende 3M-hælpanel, der lyser i mørke.

Som du måske allerede ved, findes Yeezy QUANTUM i to forskellige udgaver – en performance-orienteret basketball-version og en livsstilsudgave. Der er ikke store forskelle på de to, men én af dem, som er til at få øje på, er, at livsstilsversionen er proppet med 3M-teknologi, som ikke blev tilladt af NBA på basketball-versionen.

Denne nye “Barium” colorway lander kun i livsstilsversionen, og det gør den efter sigende den 25. Juni – også her i Danmark. Vi afventer dog stadig en officiel bekræftelse fra adidas, og release datoen kan derfor ændre sig.

Nedenfor opdaterer vi løbende med direkte links til aktuelle forhandlere, så du har et nemt og hurtigt overblik til release-dagen, og til raffles så du kan øge dine chancer for at få fat i et par. Tjek vores Release Kalender for flere YEEZY-nyheder til sommeren.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Afew Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.