Releases

Release Dato: 18. december 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: FW2498

Yeezy-bølgen strømmer videre ind i 2020, men inden da har Kanye West og adidas stadig et par “overraskelser” til at runde 2019 af med manér. Én af dem er en ny, sprød udgave af Yeezy 700 ved navn “Carbon Blue”.

Colorways har altid været én af Kanye Wests stærke sider som designer, og det kommer endnu engang til udtryk med denne nye, dristige Yeezy 700 “Carbon Blue”.

Modellen har, efter sigende, hentet inspiration i flere af de foregående Yeezy 700-colorways og mashet dem sammen til én ny, spraglet udgave af den yndede chunky-sneaker. Mens sålen minder om Yeezy 700 “Inertia”, har overdelen flere paralleller til colorways så som “Teal Blue”, “Mauve” og selvfølgelig den originale “Wave Runner”.

Adidas Yeezy Boost 700 “Carbon Blue” udkommer den 18. December hos udvalgte forhandlere – lige i tide til at ende under træet som en god julegave til dig selv. Find direkte links til forhandlere og raffles nedenunder, og hop forbi vores Release Kalender og se, hvilke andre Yeezy releases, der finder sted her i december.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.