Releases

Release Dato: 14. december 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FW5191

Find vej gennem vinterens mørke med adidas’ og Kanye Wests nyeste udgave af Yeezy Boost 350 V2. Med sin selvlysende overdel er den nye “Yeezyreel” colorway umulig at ignorere – uanset om det er nat eller dag.

Skoens design lægger sig op af den berømte “Glow in the Dark” colorway af samme model, der udkom tidligere på året, men adskiller sig ved at være udstyret med en ny, vild Primeknit-konstruktion som overdel. Den har en glitch-lignende udformning med forskellige mønstre, der giver modellen et endnu mere opsigtsvækkende præg. Det understøttes yderligere af den gennemsigtige stribe langs siden, som er bibeholdt.

Som sagt er Yeezy Boost 350 V2 efterhånden udkommet i et utal af forskellige udgaver, men alligevel bliver den udsolgt hver gang. Vi forventer, at det samme kommer til at gøre sig gældende for denne “Yeezreel” colorway, som med garanti kommer til at ligge under mange juletræer.

Yeezy Boost 350 V2 “Yeezreel” udkommer i begrænset antal og adidas og udvalgte andre forhandlere den 14. december. Find direkte links og raffles nedenfor, og besøg vores Release Kalender for flere af månedens Yeezy-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.