Releases

Restock Dato: 22. marts 2022
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: B75571

Opdateret onsdag d. 16. marts 2022: Yeezy Boost 700 Wave Runner “Solid Grey” restocker flere steder den 22. marts 2022! Se hvor i oversigten nedenfor.

Ventetiden er ovre. Langt om længe kan vi præsentere en officiel, dansk restock-dato på adidas’ og Kanye Wests mest eftertragtede sneaker til dato – Yeezy Boost 700 Wave Runner ”Solid Grey”.

Da Wave Runner oprindeligt så dagens lys, delte den vandene med sit karakteristiske ’chunky’ look, der adskilte sig markant fra Kanyes tidligere designs. Der gik dog ikke længe, før modellens appel fik sit gennembrud, og siden har efterspørgslen været enorm – ikke mindst fordi den kun er udgivet i USA i ekstremt begrænset antal.

Yeezy 700 var én af de første, nye chunky sneakers, og således var den på mange måder med til at starte trenden, som i dag er enorm. Modellen har en bastant sål med et typisk 90’er-æstetisk udtryk, som er udstyret med adidas’ populære BOOST-teknologi for ekstra komfort. Den er desuden udstyret med forskellige bølge-lignende detaljer, der har været med til at give skoen sit navn.

Sålen er kombineret med en overdel, der fortsætter det 90’er-æstetiske udtryk med sammensatte mesh- og ruskindspaneler i forskellige farver og ’Three Stripes’-branding i form af 3M-reflekser. Resultatet er en super fed sneaker med et betagende design, der på mange måder lever op til hypen.

Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner ”Solid Grey” restocker d. 17. august 2019 hos adidas og udvalgte forhandlere. Nedenfor samler vi løbende direkte links og raffles, og på vores Facebook og Instagram-profiler kommer vi med release-updates, så du har de bedste forudsætninger for at få fat i én af de varmeste sneakers lige nu.

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00 – Raffle

Gå til adidas

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til AFEW Store

OVERKILL
Tidspunkt: Raffle

Gå til Overkill

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

ALLIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Allike Store

FOOTDISTRICT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Footdistrict

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


RESELLERS

Farfetch resell

FARFETCH

Gå til Farfetch

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.