Releases

Release Dato: 15. juni 2019
Pris: 2.299 DKK
Produktkode: FU7914

Blot et par uger efter udgivelsen af den kulsorte ”Vanta” er adidas og Kanye West klar med endnu en ny udgave af Yeezy Boost 700 V2.

Den nye Yeezy Boost 700 V2 ”Tephra” minder til forveksling om ”Geode”, der blev lanceret tidligere på året, men sigter efter et lysere og måske mere sommerligt look. Den har nemlig et sandfarvet øvre, der skifter til mørkere jordtoner længere nede på mesh- og ruskindsoverdelen og ender ud i en helt mørkegrå farve på sålen. Som kontrast er ydersålen gum-farvet.

”Tephra” har været teaset i mere end et år, men efter udgivelsen af ”Geode” var det usikkert, om adidas og Kanye West rent faktisk ville udgive den.

Nu er der imidlertid ikke længere nogen tvivl om, at ”Tephra” bliver en realitet. Den nye Yeezy udkommer hos udvalgte forhandlere den 15. juni. Find direkte link til forhandlere og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.