Ikke kategoriseret

Release Dato: 13. marts 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: GY7924
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af de mest indflydelsesrige personer i mode- og sneakerbranchen i det 21. århundrede er uden tvivl Kanye West. Han har både arbejdet sammen med Reebok og Nike, men har har dog etableret sig som en af de største navnet efter hans skifte til adidas, hvor han skabte Yeezy-brandet. De mest populære releases er dog hovedsageligt de oprindelige Yeezy-modeller, men alligevel er der mange som husker 700’eren, der udkom i forbindelse med Yeezy Season 5 i 2017. På det seneste har vi set en række futuristiske V3’ere, men i det nye line-up kan vi glæde os til en ”gammel” kending i form af adidas Yeezy Boost 700 V2 Cream.

Selvom 700 V2 på ingen måde er en simpel model, så skiller den sig alligevel ud blandt de mange Yeezy-releases, da den minder mere om en klassisk runnersko end mange andre releases vi har set fra brandet. Skoens overdel består nemlig hovedsageligt af mesh, hvor den er pyntet med både refleksive og suede paneler, og står som en af de flotteste modeller til dato. Den nye Cream colorway er da heller ikke nogen undtagelse, hvor de simple farver passer helt perfekt til skoens design. Skoen er udstyret med en støvgrå baggrund, hvor de mange paneler langs skoens ydersål, toe guard og heel cage er lavet i cremefarvet suede. Samspillet med den grå baggrund og suedepanelerne giver skoen et simpelt, men flot udseende og gør skoen til et must-have blandt de mange fans Yeezy-brandet.

Den nye adidas Yeezy Boost 700 V2 Cream udkommer den 13. marts på adidas’ egen hjemmeside og hos enkelte udvalgte forhandlere. Ligesom vi ser det ved nærmest alle releases fra Yeezy, så vi forventer, at skoen vil blive udsolgt med det samme. For at øge dine chancer, kan du løbende holde dig opdateret med eventuelle ændringer og meget andet på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: Raffle – Kl.08:00

Gå til Rezet Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.